ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ

MALERDOS MARINE


Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, οι γιοι του, Κωνσταντίνος και Ευάγγελος, συνεχίζουν το έργο του και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, με την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά μερικών από τους μεγαλύτερους ναυτικούς οίκους παγκοσμίως.

Όλα αυτά τα χρόνια το όνομα Μαλέρδος έχει γίνει συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις πρόωσης για κάθε είδους εφαρμογή.

Από την Hurth Marine Gear και την MPM-Padova έως τη νούμερο ένα εταιρία στη θαλάσσια πρόωση παγκοσμίως αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα κορυφαίοι οίκοι όπως ZF, ZF-Trimax, FB-DesignANCOR.

Με παρακαταθήκη τις 4 δεκαετίες εμπειρίας, το άριστα ειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και να εγγυηθεί ένα ασφαλές και απολαυστικό ταξίδι στη θάλασσα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Excellent Technical Support

MALERDOS MARINE TECHNICAL SUPPORT
Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τον αρτιότερο τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία για την σωστή και ασφαλή επισκευή ή συντήρηση του εξοπλισμού σας.

Spin Test Engine

MALERDOS-MARINE-SPIN-TEST
Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ειδικό δοκιμαστήριο με δυνατότητα δοκιμής ρεβερών για κινητήρες εώς 3000 hp. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν για την παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.

After Sales Service

MALERDOS MARINE AFTER SALE SERVICE
Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε θέμα συντήρησης, επισκευής προκύψει μετά την αγορά του εξοπλισμού σας.

Sea Safety Guarantee

MALERDOS MARINE SEA SAFETY
Η τακτική και άρτια συντήρηση του εξοπλισμού είναι παράγοντας ζωτικής σημασίας για ένα σκάφος. Ο έγκαιρος προγραμματισμός και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργεία και διασφαλίζει την ασφάλεια στη θάλασσα.

Καλέστε μας τώρα